13 HANKEHARJOITTELIJAN ESITTELY

Maija Litendahl aloitti Sote-digiohjaaja-hankkeessa Oulun yliopiston hoitotieteen maisteriohjelmaan kuuluvan harjoittelun. Lue Maijan esittely alta!

Kertoisitko taustoistasi? Kuka olet?

Heippa, olen Maija Litendahl, taustalta aikuisten neurologiseen fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti Oulusta. Perheeseeni kuuluu puoliso ja kolme lasta. Äitiyslomat ovatkin olleet minulle hyvä ”tekosyy” kehittää ammatillisuuttani opiskelemalla. Terveystieteiden maisterivaiheen opinnot ovat loppusuoralla ja olen kehittynyt valtavasti sekä ammattilaisena että ihmisenä! Ennen maisteriopintoja olin suorittanut sivuaineeksi psykologian perusopintokokonaisuuden, mutta kuinkas ollakaan, innostuin terveysalan digitalisaatiosta teemana ja opiskelin toisenkin sivuaineen, FutureDigiHealth-opintokokonaisuuden. Hyvä niin, sillä tuon opintojakson aikana mieleeni tuli gradun aihe, jota olenkin tässä viimeajat työstänyt eteenpäin. Olen hyvin innoissani siitä, että sain yhdistettyä graduuni kaksi mielenkiinnon kohdetta: tunneälyn ja digitaaliset ratkaisut.


Mitä teet hankkeen parissa?

Aloitin harjoittelun Sote-Digiohjaaja-hankkeessa, koska graduni aihe liittyy vahvasti hankkeen aihepiiriin ja pääsen syventämään omaa asiantuntemustani myös muissa hankkeen teemoissa. Olen mukana webinaarin, työpajan ja digiohjausosaamiseen liittyvän opintojakson suunnittelussa ja toteutuksessa. Pääsen valmistamaan ja pitämään luentoja sekä webinaarissa että suunnitteilla olevan opintojakson materiaaleihin. Lisäksi saan osallistua tiimityöskentelyyn huipputiimin kanssa. Koenkin tiimityöskentelyn hyvin antoisaksi ja kehittäväksi tavaksi työskennellä.

Mitä teet vapaa-ajalla?

Vapaa-aikani kuluu pitkälti harrastusten parissa, liikun monipuolisesti ja pääsimme vihdoin jatkamaan puolisoni kanssa myös kilpatanssikurssia, joka jäi muinoin kesken. Rentoudumme viikonloppuisin valmistamalla hyvää ruokaa, kuuntelemalla musiikkia, ulkoilemalla ja nauttimalla läheisten seurasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

20 TUTUSTU LOPPURAPORTTIIN – HANKE PÄÄTTYY!

 Hei, Sote-digiohjaaja-hankkeen loppuraportti on nyt julkaistu! Loppuraportissa pääset tutustumaan digiohjauksen teoriataustaan ja hankkeess...