2 KONFERENSSIKOHTAAMISIA OULUSSA 22.-23.9.2022

Hankkeen väki ständeilemässä HTTS-konferenssissa 22.9.

XVII Kansallinen hoitotieteellinen konferenssi järjestettiin tänä vuonna Oulussa 22.-23.9.2022 teemalla ”Hoitotieteellinen näyttö ja osaaminen käyttöön”. Kaksipäiväinen konferenssi sisälsi laajasti erilaisia esityksiä uuden hoitotieteellisen tutkimuksen ja hankkeiden äärellä: Asiantuntijaluentoja, työpajoja, suullisia rinnakkaissessioita sekä e-posteri- ja posteriesityksiä. Torstai huipentui arvokkaaseen iltajuhlaan Hotel Lasaretissa, johon myös Sote-digiohjaaja- hankkeen väki osallistui.

Rinnakkaissessioiden teemat käsittelivät laajasti hoitotieteen kenttää – kuten muutamat mainitaksemme – näyttöön perustuvaa toimintaa, eettisyyttä ja perhelähtöisyyttä hoitotyössä, ikääntyneiden hoitotyötä, terveysalan opetusta ja koulutusta, potilasturvallisuutta ja asiakaslähtöisyyttä, johtamista ja innovatiivisuuden tukemista terveydenhuollossa. Yksi sessio kantoi teemaa ”Ohjaaminen digitaalisissa hoitoympäristöissä”, jonka puheenjohtajana hankkeemme päällikkö Anne sai kunnian toimia. Konferenssi vahvisti näkemystämme digiohjauksen ajankohtaisuudesta sosiaali- ja terveydenhuollossa, joten ammattilaisten digiohjausosaamista vahvistavalle koulutukselle on todellinen tarve.

Sote-digiohjaaja- hanke osallistui konferenssiin myös ständeilemällä ja päivät sisälsivät runsaasti mielenkiintoisia ja ajatuksia herättäviä kohtaamisia eri paikkakunnilta Ouluun saapuneiden konferenssiosallistujien kanssa. Haluammekin kiittää jokaista kohtaamaamme henkilöä mielenkiintoisista keskusteluista ja tulevista yhteistyökuvioista!


Tunnelmaa konferenssin iltajuhlasta

Terkuin,
Juuli, Petra ja Anne

1 kommentti:

  1. Kiitos kivasta blogista. Teillä on upea hanke, jonka tavoitteet ovat todellakin merkityksellisiä😊🙏

    VastaaPoista

20 TUTUSTU LOPPURAPORTTIIN – HANKE PÄÄTTYY!

 Hei, Sote-digiohjaaja-hankkeen loppuraportti on nyt julkaistu! Loppuraportissa pääset tutustumaan digiohjauksen teoriataustaan ja hankkeess...