5 HANKETYÖNTEKIJÄT ESITTELYSSÄ 2/3

Seuraavaksi hankkeen tiimin esittelyvuorossa on Petra Suonnansalo, toinen hankkeen asiantuntijoista.



Kertoisitko taustoistasi? Kuka olet?

Olen Petra Suonnansalo, toinen Sote-digiohjaaja- hankkeen asiantuntijoista. Kipinä tutkimus-, kehittämis- ja projektiluonteista työtä kohtaan heräsi fysioterapiaopintojen opinnäytetyöprosessin aikana ja päätin hakea kouluttautumaan yliopiston puolelle. Terveyden ja hyvinvoinnin teemat ovat olleet aina lähellä sydäntäni. Oulun yliopiston hoitotieteen maisteriohjelma tuntui luonnolliselta valinnalta; hoitotiede keskittyy laaja-alaisesti hoitotyön lisäksi ihmisen, terveyden ja ympäristön tutkimiseen. Ennen hanketyötä aloitin työuraani kotipaikkakuntani terveyskeskuksen vuodeosastolla, sittemmin palasin Ouluun ja työskentelin kahden vuoden ajan Oulun yliopistollisessa sairaalassa Kirurgian kuntoutuksella sisäisenä sijaisena. Aloitin työni hankeasiantuntijana Sote-digiohjaaja- hankkeessa syyskuussa 2022.

Mitä teet hankkeen parissa?

Toimin hankeasiantuntijana Juulin, toisen hankkeen asiantuntijan rinnalla. Hankeasiantuntijan työnkuva on ihastuttavan laaja, sillä viestinnän, yhteistyökumppaneiden kartoittamisen ja verkostoitumisen lisäksi suunnittelen hankkeessa toteutettavia työpajoja, webinaareja ja koulutusta yhdessä hanketiimin kanssa. Lisäksi teen tutkimusta sote-ammattilaisten digiohjausosaamisesta Pro gradu- tutkielmani tiimoilta. Nautin työstäni hankeasiantuntijana kovasti  on ihanaa ja motivoivaa huomata kehitysaskelia omassa asiantuntijuudessa lähes joka päivä. Odotan innolla tulevia kohtaamisia ja yhteistyökuvioita hankkeen parissa.

Mitä teet vapaa-ajalla?

Vapaa-ajalla nautin liikkumisesta intuitiivisesti mieleni mukaan: ajoittain vietän enemmän aikaa kuntosalilla, toisinaan ryhmäliikunnassa ja kesäisin pitkän matkan pyörälenkeillä. Käsitöissä olen vahvimmillani makramee- solmeilun parissa, sillä puikot eivät vielä toistaiseksi pysy käsissäni. Nautin kävelystä ja saatankin kävellä useita kilometrejä määränpäähän, vaikka käytössäni on pyörä ja auto. Nollaan ajatukseni parhaiten ollessani liikkeellä.

Syysterveisin,

Petra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

20 TUTUSTU LOPPURAPORTTIIN – HANKE PÄÄTTYY!

 Hei, Sote-digiohjaaja-hankkeen loppuraportti on nyt julkaistu! Loppuraportissa pääset tutustumaan digiohjauksen teoriataustaan ja hankkeess...