19 KOULUTUSPILOTTI ON OHI – MITÄ JÄI KÄTEEN?

Hyvät Sote-digiohjaaja-blogin lukijat,

Hankkeen päätulos, eli Sote-digiohjaaja-täydennyskoulutuspilotti, on nyt ohi! Pilotti toteutettiin 18.9-5.11.2023 välisenä aikana. Koulutuspilotin suoritti loppuun yhteensä huikeat 72 osallistujaa, mahtavaa! Julkaisemme pian loppuraportin, jossa kerromme tarkemmin hankkeen tuloksista ja koulutuspilottiiin osallistuneiden osaamisen kehittymisestä. Ole siis kuulolla sosiaalisen median kanavillamme ja täällä blogissa! 

Kysyimme koulutuspilottiin osallistuneilta myös yleistä palautetta. Palautteeseen vastasi yhteensä 42 henkilöä. Alla muutamia kommentteja koulutukseen osallistuneilta:

  • No lisää tällaista!
  • "Kiitos, paljon hyvää uutta asiaa ja myös sain vahvistusta osaamiselleni."
  • "Hyvä ja monipuolinen koulutuskokonaisuus. Pystyy joustavasti suorittamaan oman työn ohella."
  • "Informatiivinen ja mukavasti etenevä - jopa valmiiksi aikataulutettu verkkokurssi. Kivoja työhön liittyviä tehtäviä.
  • "Mielestäni pilotti oli toteutettu laadukkaasti. Tietoa oli riittävästi, se oli olennaista ja ryhmitelty järkevästi. Verkkokurssin toteutus oli mielenkiintoinen ja visuaalinen. Aikajana opiskelun etenemisestä oli tosi mukava työn ohessa opiskelijalle! Kuvia, videoita ja äänitiedostoja oli mukavan paljon, jolloin oppiminen mahdollistui myös esim. päiväkävelyn lomassa. Siitä suuri kiitos! Todellakin aikani arvoinen koulutus!"
  • Oli hyvä, että koulutuksen pystyi suorittamaan omaan tahtiin ajasta ja paikasta riippumatta :)



Avoimen palautteen lisäksi selvitimme Likert-asteikollisten väittämien avulla, miten osallistujat kokivat koulutuksen lisänneen osaamista digiohjauksesta, voivatko osallistujat hyödyntää oppimaansa työssä tai opinnoissa ja oliko koulutus osallistujien ajan arvoinen. Seuraavassa osallistujien vastauksia.








Kiitos kaikille koulutuspilottiin osallistuneille! Saatujen palautteiden perusteella kehitämme koulutusta edelleen jatkohyödyntämistä varten.

Terkuin,

Sote-digiohjaaja-tiimi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

20 TUTUSTU LOPPURAPORTTIIN – HANKE PÄÄTTYY!

 Hei, Sote-digiohjaaja-hankkeen loppuraportti on nyt julkaistu! Loppuraportissa pääset tutustumaan digiohjauksen teoriataustaan ja hankkeess...