15 WEBINAARI, PODCAST-ÄÄNITYS JA MUITA KUULUMISIA

 Hei,

Sote-digiohjaaja-hankkeen kevääseen on kuulunut monenlaista puuhaa  paljon on saatu aikaiseksi! Hankkeen toisen webinaarin aikataulu julkaistiin Facebookissa ja Instagramissa. Webinaari järjestetään 20.4. klo 13-16 teemalla "Inhimillisiä kohtaamisia  eettisiä näkökulmia". Webinaarissa pääsemme kuulemaan digiohjaukseen liittyvistä eettisistä seikoista laajasti mm. onkologin, Digi- ja väestötietoviraston ja tunneälyn näkökumasta. Ilmoittautua voit 16.4. mennessä täältä: https://link.webropol.com/s/sote-digiohjaaja2 

Webinaarin ohjelma


Pääsiäisviikolla edistettiin tehokkaasti ensi syksynä pilotoitavaa Digiohjausosaamisen täydennyskoulutusta. Petra ja Juulia kävivät Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksen äänitystudiolla nauhoittamassa podcast-jakson yhdessä Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry:n alaisen Verkko haltuun-hankkeen Kaisa Pitkälän ja Sirpa Lukan kanssa. Podcastissa keskusteltiin digiohjauksen saavutettavuuteen liittyvistä seikoista kehitysvammaisten ihmisten näkökulmasta ja siitä, kuinka ammattilaisen tulisi kohdata heikommassa asemassa olevat asiakkaat digiohjausympäristöissä. Digipalveluiden tulisi olla kaikkien saavutettavissa.

Kuvassa vasemmalta oikealle: Petra, Juulia, Kaisa ja Sirpa


Lisäksi pääsiäisviikolla järjestettiin hankkeen toinen työpaja hankeharjoittelija Maija Litendahlin avustuksella. Työpajassa sosiaali- ja terveysalan opiskelijat pääsivät näyteltyjen digiohjaustilanteiden kautta pohtimaan digiohjauksen vuorovaikutuksellisia seikkoja  millaista digiohjausosaamista ammattilainen tarvitsee eritoten vuorovaikutuksen näkökulmasta, jotta digiohjaustilanne onnistuisi mahdollisimman hyvin? Yhteistoiminnallisen ryhmätehtävän lisäksi osallistujat pääsivät kuulemaan digiohjaukseen liittyvästä vuorovaikutusosaamisesta Juulian johdolla ja tunneälystä digiohjauksessa Maijan johdolla. Työpajasta saimme taas hyviä ideoita koulutuspilottiin ja saamamme palaute opiskelijoilta työpajan osalta oli positiivista. 

Työpajan tyytyväiset järjestäjät!

Kevään kuluessa avaamme ensi syksyn koulutuspilotin ilmoittautumisen. Siitä kerromme lisää myöhemmin blogissa ja muissa kanavissamme. 

Jääkää siis kuulolle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

20 TUTUSTU LOPPURAPORTTIIN – HANKE PÄÄTTYY!

 Hei, Sote-digiohjaaja-hankkeen loppuraportti on nyt julkaistu! Loppuraportissa pääset tutustumaan digiohjauksen teoriataustaan ja hankkeess...